Jag har kommit in i semesterlunket men är ändå lite sliten. Oroar mig lite över saker generellt. Hemfriden och självtiden. Läste en ytterst deprimerande dikt som hette “Orissa”, men den var fin på ett sätt. Blev stressad av en amerikan som pratade och skrattade för högt på ett café. På det hela taget kunde det varit värre.

  • @dennisnedry@feddit.nuM
    link
    fedilink
    Svenska
    4
    edit-2
    1 year ago

    Jag märker att jag aldrig “känner efter” i det vardagliga pusslet, och att det först kommer fram på helgen eller semestern i form av trötthet, vara “sliten” eller rent av lite apatisk ibland.

    För att balansera det lite, så försöker jag aktivera mig med mina hobbies, så gott det går, även om jag spenderar egentligen alldeles för lite tid med det.

    Att ha en hobby som lösning, är lite “så säger alla” situation men det hjälper verkligen att få “fly i från verkligheten” en stund.

  • Andreas
    link
    fedilink
    Svenska
    31 year ago

    Trött och hjärnan är friterad. Sitter här och kodar och fixar buggar så Feddit kan ha en AutoMod och så folk får hämta innehåll från Reddit till Lemmy efter den 1:a juli.

    • @dennisnedry@feddit.nuM
      link
      fedilink
      Svenska
      41 year ago

      Att känna att hjärnan är friterad efter för mycket programmerande, är en känsla jag känner alltförväl igen. Men jag måste säga att ditt projekt låter mycket intressant! Är det ett privat projekt eller?

      • Andreas
        link
        fedilink
        Svenska
        31 year ago

        Den blir offentlig inom kort, jag ska publicera källkoden efter Reddits API-ändringar går igenom och jag kan säkerställa att Reddit inte gjort något annat som hindrar bottens funktion. Jag har också en kritisk bugg kvar att lösa innan jag delar koden, den får botten att krascha vid HTTP-fel. Här körs botten med /r/Denmark som källa och jag kommer lägga till /r/Sweden om det finns intresse här. (Jag äger tyvärr inte en domän som hänvisar till Sverige så den ska dela “leddit.danmark.party”-instansen med den danska gemenskapen)

  • @Fox@feddit.nu
    link
    fedilink
    Svenska
    31 year ago

    Jag hoppas att resten av kvällen blir fylld av tröst och lugn. Jag har väl egentligen inget att klaga över idag, mådde lite dåligt i morse men gick över relativt snabbt.

    Var rädd om dig ❤️